Evita

Time Square
vr 23 mei 2025 en za 24 mei 2025
vr 23 mei 2025
en
za 24 mei 2025

Na het grote succes van de musical Legally Blonde in het najaar van 2023, staat musicalvereniging Time Square dit seizoen met een bijzondere uitvoering van de musical ‘Evita’ in het Kennemer Theater! Wat deze voorstelling zo bijzonder maakt, is dat de vier fasen in het leven van deze intrigerende Argentijnse op speciale wijze tot uiting zullen komen.

Van haar bescheiden begin tot haar opkomst als een van de meest invloedrijke vrouwen van haar tijd, volgt ‘Evita’ het buitengewone levenspad van Eva Perón, en hoe ze de First Lady van Argentinië wordt als echtgenote van president Juan Perón. Met haar charme, ambitie en onverzettelijke vastberadenheid veroverde ze niet alleen de harten van het Argentijnse volk, maar ook die van mensen over de hele wereld.  Naast haar staat de mysterieuze en kritische verteller Ché, die het publiek door de voorstelling heen leidt en op indringende wijze Eva's opkomst en ondergang belicht. 

Maak kennis met de Argentijnse cultuur en ontdek het bewogen leven van Eva Perón in deze meeslepende musical 'Evita'! Laat je meevoeren door de opzwepende muziek van Andrew Lloyd Webber en de krachtige teksten van Tim Rice terwijl het verhaal van deze iconische vrouw tot leven komt op het podium.