Shotsbyjuv

ISH Dance Collective

Home
Mix van breakdance en moderne dans over huiselijkheid en verbondenheid.
za 12 apr 2025 20.30 uur
za 12 apr 2025
20.30 uur
  • za 12 apr 2025
    20.30 uur
    Kleine Zaal
  • Alle genoemde prijzen zijn incl. pauzedrankje en garderobe (tenzij anders vermeld) en excl. € 2,50 administratiekosten per order.

ISH Dance Collective brengt onder aanvoering van Marco Gerris al jaren stoere voorstellingen, waarin hiphop, breaking, freestylen en livemuziek samenvloeien. Voor ‘Home’ nodigt de groep choreograaf Denden Karadeniz uit, die de laatste jaren met het door hem opgerichte Zero Dance Theatre een eigenzinnige mix van breakdance en moderne dans maakt. 

In ‘Home’ neemt hij je mee op een verrassende reis, waarbij de dansers de essentie van huiselijkheid, verbondenheid en verlangen verkennen. In de intieme setting van een huiskamer ontvouwt zich een betoverende choreografie waarin alledaagse objecten tot leven komen. Dansers gebruiken de meubels, deuren en ramen als hun speelveld, terwijl ze in vertrouwelijke omgeving een verhaal vertellen over verbinding en menselijke interactie. ‘Home’ laat je beseffen dat thuis dé plek is waar je jezelf kunt zijn. De voorstelling komt tot stand onder de vleugels van ISH Talent.  

Onderdeel van

Credits

regie en choreografie: Denden Karadeniz