EvaCaptures

Nielson

(try-out)
Bekende hits, mooie verhalen en lachende gezichten.
za 2 nov 2024 en za 1 feb 2025
za 2 nov 2024
en
za 1 feb 2025

Tot onze spijt moeten we u mededelen dat in overleg met het impresariaat de try-out van het theaterconcert van Nielson op zaterdag 2 november 2024 / zaterdag 1 februari 2025 in het Kennemer Theater helaas wordt geannuleerd. Na de eerste try-outs zijn er toch wat extra repetitie momenten nodig en daardoor lukt het productietechnisch helaas niet om de voorstelling in Beverwijk te spelen.


In 2022 vierde Nielson in de Nederlandse theaters dat hij tien jaar daarvoor doorbrak met zijn ritmische, energieke en opgewekte nederpop. Met hits als ‘IJskoud’, ’Sexy als ik dans’, ‘Hoe’ en ‘Beauty & de brains’ verzekerde hij zich van een plek in de Nederlandse muziekgeschiedenis. Zijn muzikale en persoonlijke voorstelling kreeg zo veel enthousiaste reacties dat het de hoogste tijd is om terug te keren naar het rode pluche.

Bereid je voor op een avond vol muzikale hoogtepunten en verhalen die raken. Verwacht veel bekende hits, een geweldige liveband, een prachtige lichtshow, lachende gezichten en oprechte emotie.

EvaCaptures